Karamellizált ananász
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 Friss ananász
4 kan. Barna cukor
2 kan. Olvasztott vaj
1 kan. Őrölt fahéj
1 kan. Rum
Friss menta
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze a barna cukrot és a fahéjat egy kis edényben. Az ananászszeleteket kenje meg az olvasztott vajjal, majd szórja meg őket a cukor és a fahéj keverékével. Ha rumot használ, enyhén fújja be vele az ananászszeleteket.
Lépés 2 /4
Helyezze az ananászszeleteket a készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /4
A sütés felénél forgassa meg az ananászszeleteket, hogy egyenletesen karamellizálódjanak. Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével.
Lépés 4 /4
A karamellizált ananászszeleteket melegen, friss mentalevelekkel díszítve tálalja.