Kacsamellfilé OptiGrill módra
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (12)
Elektromos grill Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834 Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill 2az1-ben Inox GC772D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill+ XL nassolás és sütés tepsivel GC724D12 Ezüst/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
3 személy
3 db kacsamellfilék
200 g vörös káposzta
3 db gombócok
szaft
Előkészítés
Lépés 1 /4
Vegye ki előre a kacsamellfiléket a hűtőből, hogy szoba-hőmérsékletűre melegedhessenek fel. Rombusz alakban vágja be a kacsa zsíros részét és itassa fel róla a nedvességet.
Lépés 2 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Steak programot, nyomja meg az OK, majd a boost gombot. Helyezze a kacsát a zsíros részével lefelé az OptiGrillre és grillezze meg Közepesen átsült/narancssárga vagy Jól átsült/piros sütőfokozaton.
Lépés 3 /4
Hagyja a kacsamelleket pár percig hűlni.
Lépés 4 /4
Szeletelje fel a kacsamellfiléket és tálalja gombócokkal, vörös káposztával és szafttal.