Indiai karfiol
- Teljes idő 12 perc
- 10 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
750 g Karfiol, megmosva, virágaira szedve
1.5 kan. Mogyoróolaj
60 g Tört kesudió
1.5 kan. Curry paszta
3 kan. Madras curry por
600 g Paradicsom, megmosva, 8-ba vágva
120 ml Csirkealaplé
1.5 kan. Koriander, megmosva, aprítva
1.5 db Hagyma, hámozva, finomra aprítva
4.5 kan. Kókusz tejszín
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa fel a hagymát.
Lépés 3 /7
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa a hagymát, a curry pasztát és a curry port 2 percig. Adja hozzá a karfiolt. Alaposan keverje meg.
Lépés 5 /7
Tegye bele a paradicsomot, az alaplevet és a kókuszkrémet. Keverje össze.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 2 perc
Lépés 7 /7
A karfiol maradjon ropogós. Szórja meg kesudióval és korianderrel. Tálalja.