Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Indiai burgonya

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 26 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    6 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 900 g Burgonya, megmosva, feldarabolva

  • 150 g Vöröslencse

  • 1 db Hagyma, hámozva, finomra aprítva

  • 300 ml Kókusztej

  • 2 kan. Garam masala

  • 1 kan. Kurkuma

  • 4 db Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül, felaprítva

  • 400 ml Zöldség alaplé (vagy fűszeres víz)

  • 2 kan. Friss koriander, megmosva, felaprítva (vagy petrezselyem)

  • 2 kan. Kókuszolaj (vagy olívaolaj)

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 900g Burgonya, megmosva, feldarabolva
  • 150g Vöröslencse
  • 1db Hagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 300ml Kókusztej
  • 2kan. Garam masala
  • 1kan. Kurkuma
  • 4db Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül, felaprítva
  • 400ml Zöldség alaplé (vagy fűszeres víz)
  • 2kan. Friss koriander, megmosva, felaprítva (vagy petrezselyem)
  • 2kan. Kókuszolaj (vagy olívaolaj)

Lépés 2 /6

Töltsön olajat az edénybe.

  • 2kan. Kókuszolaj (vagy olívaolaj)

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a hagymát. Adja hozzá a fokhagymát és a fűszereket. Keverje meg.

  • 1db Hagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 4db Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül, felaprítva

Lépés 4 /6

A koriander kivételével adja hozzá a többi alapanyagot. Sózza, borsozza. Keverje meg.

  • 900g Burgonya, megmosva, feldarabolva
  • 150g Vöröslencse
  • 1db Hagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 300ml Kókusztej
  • 2kan. Garam masala
  • 1kan. Kurkuma
  • 4db Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül, felaprítva
  • 400ml Zöldség alaplé (vagy fűszeres víz)
  • 2kan. Kókuszolaj (vagy olívaolaj)

Lépés 5 /6

Főzési idő: 6 perc

Lépés 6 /6

Adja hozzá a koriandert, keverje össze, és tálalja.

  • 2kan. Friss koriander, megmosva, felaprítva (vagy petrezselyem)

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
40 perc

Indiai samosa

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Indiai samosa