Indiai burgonya
- Teljes idő 26 perc
- 20 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
900 g Burgonya, megmosva, feldarabolva
150 g Vöröslencse
1 Hagyma, hámozva, finomra aprítva
300 ml Kókusztej
2 kan. Garam masala
1 kan. Kurkuma
4 Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül, felaprítva
400 ml Zöldség alaplé (vagy fűszeres víz)
2 kan. Friss koriander, megmosva, felaprítva (vagy petrezselyem)
2 kan. Kókuszolaj (vagy olívaolaj)
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a hagymát. Adja hozzá a fokhagymát és a fűszereket. Keverje meg.
Lépés 4 /6
A koriander kivételével adja hozzá a többi alapanyagot. Sózza, borsozza. Keverje meg.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 6 perc
Lépés 6 /6
Adja hozzá a koriandert, keverje össze, és tálalja.