Grillezett kolbász
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (4)
Összetevők
4 személy
2 kan. Méz
1 kan. Dijoni mustár
1 kan. Szemcsés mustár
2 szál. Kakukkfű
Só, bors
700 g Toulouse-i kolbász egy darabban
Előkészítés
Lépés 1 /3
Keverje össze a mézet, a mustárt, a kakukkfüvet, egy csipet sót és borsot.
Lépés 2 /3
Csavarja vissza a kolbászt magára, majd helyezzen be hosszában két nyársat, hogy a helyén tartsa. Kenje meg a mustáros keverékkel.
Lépés 3 /3
Helyezze a grilltálat a készülékbe. Digitális változat: Állítsa a GRILL üzemmódot 200°C-ra, és melegítse elő 15 percig. Tegye a kolbászt a tálba, és főzze 10 percig, a sütés felénél megfordítva. 2 az 1-ben mechanikus változat: Állítsa 200°C-ra, és melegítse elő 15 percre, majd tegye a kolbászt a tálba. Süsse 10 percig, a sütés felénél megfordítva.