Grillezett juharszirupos-mustáros csirkefelsőcombok
- Teljes idő 5 perc
- 5 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Elektromos grill Tefal OptiGrill+ Inox GC712D34 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill 2az1-ben Inox GC772D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
0.25 csész. juharszirup
2 kan. szemes dijoni mustár
0.75 kan. só és bors
0.5 kan. szárított kakukkfű
2 szegf. fokhagyma
8 csont és bőr nélküli csirkefelsőcombok
Előkészítés
Lépés 1 /3
Keverje össze a juharszirupot a mustárral, a sóval, a borssal, a kakukkfűvel és a fokhagymával, amíg homogén elegyet nem kap, mérjen ki 2 evőkanálnyit belőle (30 ml), majd tegye félre. A csirkefelsőcombokat alaposan forgassa bele a maradék juharszirupos keverékbe.
Lépés 2 /3
Ha az OptiGrill nincs csatlakoztatva: - Kapcsolja be a grillsütőt - Válassza ki a Baromfi programot, majd nyomja meg az OK gombot Ha az OptiGrill csatlakoztatva van: - Szabja személyre sütési preferenciáit a lépés alján található linkre kattintva, majd nyomja meg az OK gombot az OptiGrillen. Ezt követően folytassa a receptet: Vékonyan fújja be a sütőlapot sütőspray-vel. Ha a lila jelzőfény már nem villog, helyezze a csirkecombokat a grillre, és csukja le a fedőt. Addig süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált.
Lépés 3 /3
Vegye le a csirkecombokat a grillről és kenje be a tetejüket a félretett juharszirupos keverékkel.