Gomba pizza
- Teljes idő 46 perc
- 10 perc
Előkészítés - 36 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
6 Gomba
2 Paradicsom
1 Kész téglalap alakú pizzalap 6 részre vágva
9 g Paradicsompüré
150 g Cheddar szeletek
Provence-i fűszer
2 kan. Olívaolaj
Tartozékok
Lecsöpögtető tálca
Előkészítés
Lépés 1 /4
Helyezze a grillserpenyő pizzás oldalát az Easy Fry Oven & Grill felső polcára, a csepegtetőedényt pedig alulra. Csukja be az ajtót, és állítsa a GRILL üzemmódot 200 °C-ra, hogy 15 percig előmelegedjen.
Lépés 2 /4
Mossa meg és vágja negyedekre a gombát, és szeletelje fel a paradicsomot. Tekerje ki a pizzatésztát, és vágja 6 téglalapra.
Lépés 3 /4
Miután előmelegítette, helyezzen 2 téglalap alakú tésztát a pizzatálcára, kenje meg mindegyik téglalapot paradicsompürével, fedje be egy szelet sajttal, 2 szelet paradicsommal és néhány gombanegyeddel. Adjon hozzá egy csipetnyi Provence-i fűszert, és locsolja meg olívaolajjal. Tegye vissza a tálcát az Easy Fry Oven & Grill készülékbe a levehető fogantyú segítségével, és folytassa a sütést PIZZA üzemmódban 190 °C-on 12 percig.
Lépés 4 /4
Amikor megszólal az időzítő, vegye ki a megsült pizzákat, és ismételje meg a lépéseket a többi pizza elkészítéséhez.