Vegetáriánus portobello pizzák
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
6 személy
2 szegf. Fokhagyma
80 g Cukkini
3 kan. Pirospaprika
6 Nagy portobello gombák
Balzsamecet
Só, bors
9 g Paradicsomszósz
6 Fekete olajbogyók
2 kan. Szárított bazsalikom
100 g Reszelt mozzarella
Friss bazsalikom
Előkészítés
Lépés 1 /5
Helyezze a pizzatálcát a készülék középső polcára. Csukja be az ajtót, és állítsa be a GRILL üzemmódot 200 °C-ra 13 percre, hogy a pizzatálca előmelegedjen.
Lépés 2 /5
A fokhagymagerezdeket vágja apróra. Szeletelje fel a cukkinit és kockázza fel a pirospaprikát. Mossa meg a portobello gombát, vágja le a szárát, és kanállal távolítsa el a bordákat. A gombák belsejét papírtörlővel törölje szárazra. Egy ecsettel kenje be a gombák mindkét oldalát balzsamecettel. A belsejét fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 3 /5
Minden gombára kenjen egy teáskanál paradicsomszószt, és szórja meg apróra vágott fokhagymával.
Lépés 4 /5
Miután a tálca felforrósodott, tegye be a gombát, és helyezze a készülék alsó polcára. Csukja be az ajtót, állítsa a PIZZA üzemmódot 180 °C-ra 5 percre. Miután a program befejeződött, vegye ki a gombát, és díszítse cukkinivel, pirospaprikával, olajbogyóval, szárított bazsalikommal, sóval és borssal. Szórja meg reszelt mozzarellával. Helyezze vissza őket a pizzatálcára, és folytassa a PIZZA programot 180 °C-on 15 percig.
Lépés 5 /5
Miután megsültek, vegye ki a gombát, és szórja meg friss bazsalikommal.