Görög stílusú csirke kebab
- Teljes idő 50 perc
- 10 perc
Előkészítés - 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
6 filé Darabokra vágott bőr nélküli csirkefilé
3 kan. Olívaolaj
3 kan. Citromlé
1.5 kan. Őrölt oregánó
1 Finomra reszelt citrom
Só, bors
1 kan. Púpozott teáskanál paprika
5 szegf. Aprított fokhagyma
Tzatziki
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /3
Egy tálban keverje össze az olívaolajat citromlével, oregánóval, citromhéjjal, sóval, borssal, paprikával és fokhagymával. Adja hozzá a csirkét, és keverje össze, hogy bevonja a mártással. Szúrja fel a hozzávalókat 20 cm-es fanyársakra.
Lépés 2 /3
Állítsa a ROAST CHICKEN üzemmódot 200 °C-ra és melegítse elő 15 percre, majd helyezze a csirkenyársakat az Easy Fry & Grill táljába. Süssük 20 percig, az idő felénél fordítsa meg a nyársakat. Ezután ismételje meg a második adaggal.
Lépés 3 /3
Tálalja a csirke kebabot tzatzikivel.