Egészben sült farkassügér halszósszal
- Teljes idő 37 perc
- 10 perc
Előkészítés - 17 perc
Főzés - 10 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 Kínai gyömbér (15 g)
2 szegf. Fokhagyma
1 rúd. Citromfű
1 Egész farkassügér (pikkelyezett és kibelezett)
Só
2 kan. Pálmacukor
2 kan. Halszósz
2 kan. Víz
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozzon meg és harmadoljon fel egy darab kínai gyömbért. Hámozza meg és vágja ketté a fokhagymagerezdeket. Távolítsa el a csírákat. A citromfű szárát hosszában vágja félbe, majd vágja harmadokra. Fűszerezze a hal belsejét, és tegye bele a tölteléket.
Lépés 2 /5
A lapot helyezze a készülékbe, és a GRILL programot állítsa 200 °C-ra, hogy 10 perc alatt előmelegedjen.
Lépés 3 /5
Az előmelegítés befejezése után tegye a halat az Easy Fry grillsütőbe, és indítsa el a GRILL programot 200 °C-on 7 percre.
Lépés 4 /5
Közben keverje össze a pálmacukrot, a halszószt és a vizet egy kis tálban.
Lépés 5 /5
Tálalja a halat egy tányéron a mártással. Szeleteléskor mártogassa a halat a mártásba. Jó étvágyat!