Avocado and shrimp verrines
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
180 g Garnélarák héja
30 g Homár keksz
30 ml Cukrozatlan sűrített tej
180 g Apróra vágott fehér hal
30 g Zsemlemorzsa
2 egy. Avokádó
2 kan. Friss koriander
1 kan. Friss petrezselyem
1 egy. Citrom
Só
Fekete bors
Csilipor
Tartozékok
8 jars set
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Egy tálban keverje össze a halhúst, a garnélarákot, a tejet, a levest, a zsemlemorzsát, a sót, a fekete borsot és a csilit.
Lépés 3 /5
Ossza szét az üvegekbe. Zárja le az üvegek tetejét, és helyezze őket a tálba. Adjon hozzá 25 cl vizet.
Lépés 4 /5
Főzze kuktában, nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Melegen tálalja, avokádókockákkal, citromlével és fűszernövényekkel felturbózva.