Alma és piros bogyós morzsasüti
- Teljes idő 50 perc
- 20 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Golden Delicious almák
400 g Vegyes piros bogyós gyümölcs
45 g Barna cukor
23 g Kukoricaliszt
180 g Vaj
230 g Liszt
150 g Cukor
75 g Zabpehely
Tartozékok
2 rács
Előkészítés
Lépés 1 /4
Hámozza meg az almákat, magozza ki és vágja 2 cm-es kockákra őket. Egy nagy tálban keverje össze az almát, a piros bogyós gyümölcsöket, a barna cukrot és a kukoricalisztet. Öntsön mindent egy tepsibe.
Lépés 2 /4
Helyezze be a grill lapot a készülékbe, és helyezze a tepsit a tálba. Állítsa be a DESSERT üzemmódot 15 percre 190 °C-ra. Ha Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, helyezze az edényt a grilltálcára, és csúsztassa be az Easy Fry Oven & Grill készülék középső polcára. Csukja be az ajtót, állítsa a DESSERT üzemmódot 15 percre 190 °C-ra.
Lépés 3 /4
Közben egy nagy tálban keverje össze a kockákra vágott, megpuhított vajat, a lisztet, a cukrot és a zabot. Kézzel addig gyúrja a tésztát, amíg morzsás állagot nem kap.
Lépés 4 /4
Terítse a morzsát a gyümölcsre, és indítsa újra a DESSERT üzemmódot 190 °C-on további 15 percre.