*Artichauts au citron et aux herbes
- Teljes idő 58 perc
- 20 perc
Előkészítés - 38 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 levél *Artichoke
1 kan. *Olive oil
50 g *Breadcrumbs
20 g *Grated Parmesan
2 *Garlic
1 citromhéj *Lemon
2 kan. *Chopped fresh parsley
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /8
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /8
*Chop the parsley.
Lépés 3 /8
*Remove the stem, choke and outer leaves and put the rest of the artichoke in the basket.
Lépés 4 /8
*Pour 250 ml of water into the bowl. Put the basket in place.
Lépés 5 /8
*Cook on steam boost.
Lépés 6 /8
*Remove the steam basket. Wash and dry the bowl.
Lépés 7 /8
*Add the oil, breadcrumbs, Parmesan, garlic and zest. Season with salt and pepper. Fry for 8 minutes, stirring the whole time. Add the parsley.
Lépés 8 /8
*Sprinkle the breadcrumbs over the artichokes and serve with lemon wedges.