Grilled pork loin and Brussels sprouts with parmesan
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
800 g Kelbimbó
2 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Só
1 kan. Provence-i fűszerkeverék
140 g Reszelt parmezán
2 kan. Semleges olaj
2 kan. Citromlé
1 kan. Currypor
2 kan. Folyékony méz
6 szel. Csont nélküli sertéskaraj steak (kb. 600 g)
Só
Tartozékok
Sütőlemez XL Sütőlemez
Előkészítés
Lépés 1 /5
Keverje össze az olajat, a citromlevet, a curryport, a mézet és a sót. Dörzsölje be a sertésszeletet ezzel a keverékkel. Tegye félre.
Lépés 2 /5
Mossa meg a kelbimbókat, vágja őket félbe, majd tegye be a tepsitartozékba. Adja hozzá az olívaolajat, a sót, a provence-i fűszerkeveréket és a parmezánt. Jól forgassa meg benne a kelbimbókat.
Lépés 3 /5
Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a narancssárga sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 10 percig.
Lépés 4 /5
Állítsa a grillsütőt Komplett fogás üzemmódra és az oldalsó hőmérséklet-szabályzót 3-as pozícióba. Tegye a sertésszeleteket a grill-lapra és süsse 15 percig, félidőnél fordítsa meg őket. A sertésszeletek méretétől függően lehet, hogy csak két körben tudja mindet megsütni. Eközben gyakori időközönként kevergesse a kelbimbókat, hogy minden oldalukon színt kapjanak.
Lépés 5 /5
Azonnal tálalja.
