*Rôti de porc, balsamique et sucre de canne
- Teljes idő 12 óra 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 óra 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
0.67 *Pork loin joint (1.2 kg)
1.33 kan. *Neutral oil
13.33 g *Butter
2.67 kan. *Balsamic vinegar
1.33 kan. *Cider vinegar
1.33 kan. *Brown cane sugar
1.33 kan. *Soy sauce
0.67 kan. *Cornflour
1.33 kan. *Garlic powder
20 cl *Vegetable stock
6.67 levél *Fresh sage
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /5
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /5
*Add the oil and butter to the bowl. Brown the meat for 3 minutes on each side.
Lépés 3 /5
*Add the remaining ingredients to the bowl. Bring to a boil for 2 minutes.
Lépés 4 /5
*Low temperature cooking high.
Lépés 5 /5
*Season to taste. Enjoy!