Töltött paradicsom
- Teljes idő 50 perc
- 25 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY5568E0 Fekete EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Nagy paradicsom a töltelékhez
0.5 szelet Fehér kenyér
3 cl Tej
0.5 Fehér hagyma
0.5 szegf. Fokhagymából
85 g Kolbászhús
85 g Darált hús
1 kan. Erős mustár
0.25 kan. Olasz fűszerkeverék
0.5 kan. Olívaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa és szárítsa meg a paradicsomot. Vágjon le egy kis kalapot minden paradicsom tetejéről. Óvatosan vájja ki őket anélkül, hogy az aljukat kilyukasztaná.
Lépés 2 /5
Egy edényben áztassa a kenyérszeletet tejbe. Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát, majd adja a tejjel együtt az edényhez. Adja hozzá a kolbászhúst, a darált húst, a mustárt és az olasz fűszerkeveréket. Az összes hozzávalót jól keverje össze, hogy sima tölteléket kapjon. Állítsa be a fűszerezést.
Lépés 3 /5
Töltse meg a paradicsomokat a töltelékkel úgy, hogy a tetején egy kis töltelékhalom maradjon. Helyezze vissza a kalapokat.
Lépés 4 /5
Használjon a készülék méretének megfelelő piteformát. Rendezze el a paradicsomokat a tálban, és csepegtessen olívaolajat a paradicsomkalapokra. Helyezze az edényt a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 5 /5
Fogyassza az Ön által választott körettel!