Tojásos shakshuka
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
400 g Zúzott paradicsom
4 db Piros paprika, finom csíkokra szeletelve
1 darab Hagyma, hámozva, apróra vágva
2 db Fokhagymagerezd, hámozva, aprítva
2 kan. Római kömény
10 szál /sz. Apróra vágott petrezselyem
10 szál /sz. Apróra vágott koriander
2 kan. Olívaolaj
100 ml Víz
4 db Tojás
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse az olajat a tálba.
Lépés 3 /6
Hirtelen süsse meg a hagymát, a fokhagymát és a paprikát.
Lépés 4 /6
Tegye hozzá a köményt és a fűszernövények felét. Adja hozzá a zúzott paradicsomot és a vizet. Kevergesse.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés
Lépés 6 /6
Óvatosan üsse rá a tojást a tetejére. 5 perc múlva tálalja a fűszernövényekkel.