Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sertéshús tekercsek

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 35 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    25 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 1 db Hagyma

  • 1 db Pirospaprika

  • 4 szel. Szalonna

  • 900 g Sertéscomb

  • Mustár

  • Őrölt bors

  • Olaj

  • 400 ml Víz

  • 2 kanál Finomliszt

  • 70 ml Víz

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat. Vágja a hagymát kockákra, a húst 4 szeletre, a paprika felét pedig csíkokra.

  • 1db Hagyma
  • 1db Pirospaprika
  • 900g Sertéscomb

Lépés 2 /6

A húst klopfolóval puhítsa meg, sóval és borssal fűszerezze, és mustárral dörzsölje be. Helyezzen minden szeletre egy szelet szalonnát és egy csík paprikát. Csomagolja be és fogpiszkálóval rözgítse.

  • 1db Pirospaprika
  • 4szel. Szalonna
  • Mustár
  • Őrölt bors

Lépés 3 /6

Olajban pirítsa meg a kockára vágott hagymát, tegye rá a tekercseket, és hagyja, hogy minden oldalról behúzódjanak. Fűszerezze sóval és borssal. Adja hozzá a kockára vágott paprikát és a maradék kockára vágott szalonnát.

  • 1db Hagyma
  • Őrölt bors

Lépés 4 /6

Fedje le a húst vízzel, és hagyja párolódni.

  • 400ml Víz

Lépés 5 /6

Vegye ki a tekercseket a levesből egy tányérra, sűrítse be a levest két evőkanál liszttel, amelyet hagyjon kb. 70 ml vízben elkeverve főni. Ha szükséges, állítsa be a sűrűséget ízlés szerint (adjon hozzá vizet vagy rouxot). Ha a leves besűrűsödött, tegye vissza a tekercseket.

  • 2kanál Finomliszt
  • 70ml Víz

Lépés 6 /6

A kész tekercseket burgonyával vagy rizzsel tálalja.