Sertéshús tekercsek
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1 db Hagyma
1 db Pirospaprika
4 szel. Szalonna
900 g Sertéscomb
Mustár
Só
Őrölt bors
Olaj
400 ml Víz
2 kanál Finomliszt
70 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat. Vágja a hagymát kockákra, a húst 4 szeletre, a paprika felét pedig csíkokra.
Lépés 2 /6
A húst klopfolóval puhítsa meg, sóval és borssal fűszerezze, és mustárral dörzsölje be. Helyezzen minden szeletre egy szelet szalonnát és egy csík paprikát. Csomagolja be és fogpiszkálóval rözgítse.
Lépés 3 /6
Olajban pirítsa meg a kockára vágott hagymát, tegye rá a tekercseket, és hagyja, hogy minden oldalról behúzódjanak. Fűszerezze sóval és borssal. Adja hozzá a kockára vágott paprikát és a maradék kockára vágott szalonnát.
Lépés 4 /6
Fedje le a húst vízzel, és hagyja párolódni.
Lépés 5 /6
Vegye ki a tekercseket a levesből egy tányérra, sűrítse be a levest két evőkanál liszttel, amelyet hagyjon kb. 70 ml vízben elkeverve főni. Ha szükséges, állítsa be a sűrűséget ízlés szerint (adjon hozzá vizet vagy rouxot). Ha a leves besűrűsödött, tegye vissza a tekercseket.
Lépés 6 /6
A kész tekercseket burgonyával vagy rizzsel tálalja.