Sajtburger pizza
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 pizza Pizzatészta
200 g Darált marhahús
100 g Cheddar sajt
3 kan. Ketchup
2 kan. Mustár
1 Hagyma
1 Paradicsom
3 Savanyú uborka
1 kan. Növényi olaj
Fejessaláta-levél
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /7
Hevítse fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsa a darált húst az apróra vágott hagymával, amíg a hús át nem sül, a hagyma pedig meg nem puhul. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezze.
Lépés 3 /7
A pizzatésztára egyenletesen kenje rá a ketchupot és a mustárt, mint a szósz alapját. A tésztára terítse rá a főtt darált húst és a hagymát. Szórja meg reszelt cheddar sajttal. A sajtra szórja rá a paradicsomkockákat és a savanyú uborkaszeleteket.
Lépés 4 /7
Kezdje el a sütést.
Lépés 5 /7
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 6 /7
Amikor megsült, óvatosan vegye ki a pizzát, és hagyja pihenni néhány percig.
Lépés 7 /7
Díszítse a pizzát néhány salátalevéllel a frissesség érdekében. Vágja fel és tálalja azonnal.