Sült borjúhús sárgarépával
- Teljes idő 26 perc
- 10 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
900 g Sült borjúhús
12 Tavaszi sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
30 cl Víz
1.5 kan. Borjúhúsleves
1.5 Meghámozott, apróra felkarikázott hagyma
30 g Vaj
9 levél Zsálya
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Olvassza fel a vajat egy serpenyőben.
Lépés 3 /6
A borjúhúst minden oldalról süsse meg. Tegye félre. Forralja fel a hagymát, a zsályát és a sárgarépát.
Lépés 4 /6
Tegye a borjúhúst a zöldségek tetejére. Öntse hozzá a borjúhúslevest, fűszerezze sóval és borssal, és adja hozzá a vizet.
Lépés 5 /6
Főzze nyomás alatt.
Lépés 6 /6
Tálalja.