Primavera pizza pestóval, csirkével és zöldspárgával
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 pizza Pizzatészta
10 g Liszt
4 kan. Zöld pesto
200 g Főtt csirkemell
1 csokor Zöldspárga
100 g Mozzarella sajt
50 g Parmezán sajt
1 kan. Extra szűz olívaolaj
Só és bors
Néhány levél friss bazsalikom vagy rukkola
Előkészítés
Lépés 1 /6
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /6
A pestót egyenletesen oszlassa el a tésztán, egy kis peremet hagyva a szélén. Rendezze el a főtt csirkedarabokat és a zöldspárgát a pestóréteg tetején. Ossza el a mozzarellát a tetején, és szórja meg parmezánnal. Locsolja meg a pizzát olívaolajjal, és ízesítse sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 5 /6
Amikor megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és óvatosan vegye ki a pizzát.
Lépés 6 /6
Tálalás előtt friss bazsalikom- vagy rukkolalevelekkel díszítheti a pizzát, hogy frissességet adjon neki.