Pecorino töltött gomba
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
4 Csiperkegomba
0.5 Hagyma
1 Fokhagyma
25 g Zsemlemorzsa
25 g Pecorino sajt
1.5 szál. Apróra vágott petrezselyem
0.5 kan. Citromhéj
Só, bors
0.5 csip. Vörös chilipehely
2 kan. Olívaolaj
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /9
Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedő szükséges. Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Hámozzuk meg és aprítsuk fel a fokhagymát.
Lépés 3 /9
Távolítsuk el a gombák szárát, és vágjuk apróra. Öntsünk 1 evőkanál olajat a serpenyőbe.
Lépés 4 /9
Pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát és a gombaszárat. Tegyük félre egy tálba.
Lépés 5 /9
Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, a pecorino-t, a petrezselymet, a héjat, a sót, a borsot és a chilit. Keverjük össze és tegyük félre.
Lépés 6 /9
Tegyük a gombát a gőzkosárba, és helyezzük a kosarat a 200 ml vízzel teli serpenyőbe.
Lépés 7 /9
Főzés nyomás alatt.
Lépés 8 /9
Töltsük meg a gombákat a töltelékkel, és tegyük őket az olajozott tálba.
Lépés 9 /9
Kapcsolja ki a Cookeót. Helyezze rá az Extra Crisp fedelet. Indítsa el az N°2 Grill funkciót 8/10 percre.