Padlizsántekercs parmezánnal
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY5568E0 Fekete EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Paradicsomszósz
1 kan. Hagymapor
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Szárított oregánó
0.5 kan. Só
1 kan. Olívaolaj
Bors
1 Mozzarella sajt, 1 cm-es rudakra vágva
400 g Padlizsán 0,5 cm-es szeletekre vágva, grillezve vagy serpenyőben sütve
1.5 kan. Reszelt parmezán sajt
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy edényben keverje össze a paradicsomszószt, a hagymát, a fokhagymát, az oregánót, a sót, az olívaolajat és a borsot. Tegye félre. Helyezzen egy darab mozzarellát a padlizsánszelet végére, majd óvatosan tekerje fel a szeletet, hogy tekercset kapjon. Ismételje meg ezt a műveletet a maradék padlizsánszeletekkel.
Lépés 2 /4
Öntse a paradicsomszósz felét egy, az edénynek megfelelő méretű tortaforma aljába. Rendezze a padlizsántekercseket függőlegesen a formába. Fedje be a maradék paradicsomszósszal, és a végén szórja meg reszelt parmezánnal.
Lépés 3 /4
Helyezze a formát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /4
Tálalja zöldsalátával.