Padlizsános zellerkrém
- Teljes idő 22 perc
- 15 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Padlizsán
200 g Gumós zeller
2 db Salotta hagyma
2 csip. Kakukkfű
0.5 kan. Őrölt kömény
80 g Krémsajt
500 ml Zöldség alaplé
200 ml Tej
1 kan. Cukor
Szezámolaj
Só, Bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Hámozza meg és kockázza fel a padlizsánt.
Lépés 3 /6
Tegye az edénybe a padlizsánt, a zellert, a salotta hagymát, a tejet, az alaplevet, a köménymagot, kakukkfüvet, sót, borsot és a cukrot.
Lépés 4 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 5 /6
Adja hozzá a krémsajtot és keverje össze.
Lépés 6 /6
Szezámmaggal és olajjal díszítse.