Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Padlizsános zellerkrém

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 22 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 600 g Padlizsán

  • 200 g Gumós zeller

  • 2 db Salotta hagyma

  • 2 csip. Kakukkfű

  • 0.5 kan. Őrölt kömény

  • 80 g Krémsajt

  • 500 ml Zöldség alaplé

  • 200 ml Tej

  • 1 kan. Cukor

  • Szezámolaj

  • Só, Bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 600g Padlizsán
  • 200g Gumós zeller
  • 2db Salotta hagyma
  • 2csip. Kakukkfű
  • 0.5kan. Őrölt kömény
  • 80g Krémsajt
  • 500ml Zöldség alaplé
  • 200ml Tej
  • 1kan. Cukor
  • Szezámolaj

Lépés 2 /6

Hámozza meg és kockázza fel a padlizsánt.

  • 600g Padlizsán

Lépés 3 /6

Tegye az edénybe a padlizsánt, a zellert, a salotta hagymát, a tejet, az alaplevet, a köménymagot, kakukkfüvet, sót, borsot és a cukrot.

  • 600g Padlizsán
  • 200g Gumós zeller
  • 2db Salotta hagyma
  • 2csip. Kakukkfű
  • 0.5kan. Őrölt kömény
  • 500ml Zöldség alaplé
  • 200ml Tej
  • 1kan. Cukor
  • Só, Bors

Lépés 4 /6

Nagynyomású főzés.

Lépés 5 /6

Adja hozzá a krémsajtot és keverje össze.

  • 80g Krémsajt

Lépés 6 /6

Szezámmaggal és olajjal díszítse.

  • Szezámolaj