Orosz borscs
- Teljes idő 1 óra
- 30 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
750 g Marhalapocka
150 g Bacon szalonna
600 g Cékla
300 g Burgonya
3 kan. Paradicsompüré
1.5 db Hagyma
6 db Babérlevél
3 kan. Napraforgó olaj
1000 ml Víz vagy marha alaplé
Zsíros tejföl
Só, Bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a kockára vágott húst és a szalonnát. Adja hozzá a hagymát, keverje össze és főzze 5 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a többi hozzávalót is (kivéve a tejfölt). Ízlés szerint sózza, borsozza és keverje össze.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Vegye ki a babérlevelet és a húst. Turmixolja le, majd tálalja a szétmorzsolt hússal és tejföllel a tetején.