Melting chocolate and hazelnut cake
- Teljes idő 55 perc
- 15 perc
Előkészítés - 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
135 g *Dark chocolate
135 g *Butter
100 g *Caster sugar
3 *Egg
50 g *Flour
75 g *Hazelnut powder
50 g *Almond powder
1 kan. *Baking powder
Előkészítés
Lépés 1 /8
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /8
*Melt the chocolate and butter in the microwave.
Lépés 3 /8
*Add the sugar and eggs and whisk to combine.
Lépés 4 /8
*Add the flour, hazelnuts, almonds and baking powder and stir until smooth.
Lépés 5 /8
*Butter a cake tin (18 cm in diameter and 7 cm high) and line the base with greaseproof paper. Pour in the mixture.
Lépés 6 /8
*Pour 40 cl of water into the bowl. Place the mould in the Airfry basket.
Lépés 7 /8
*Steam oven cooking.
Lépés 8 /8
*Turn out the warm cake onto a wire rack and leave to cool.