Marokkói csirke tagine
- Teljes idő 33 perc
- 10 perc
Előkészítés - 23 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Csirkecombok
0.5 Hagyma
1 Fokhagyma
0.5 kan. Ras-el-hanout
15 cl Csirke alaplé
200 g Csicseriborsó, főzve és lecsepegtetve
0.5 citromhéj Kandírozott citromhéj
0.5 adag Sáfrány
40 g Kalamata olajbogyó
Koriander
1 kan. Olivaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Vágja apróra a fokhagymát.
Lépés 3 /7
Öntsön olivaolajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Süsse meg a csirkedarabokat. Tegye félre. Tegye a főzőedénybe a hagymát, a fokhagymát és a ras-el-hanout-ot, és pirítsa 3 percig.
Lépés 5 /7
Tegye vissza a csirkét, és öntse fel hús alaplével. Adja hozzá a csicseriborsót, a citromot, a sáfrányt és az olajbogyót.
Lépés 6 /7
Nyomás alatti főzés
Lépés 7 /7
Díszítse korianderrel, és tálalja.