Marhahúsos nyársak teriyaki szósszal
- Teljes idő 28 perc
- 20 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
300 g Comté sajt (vagy hasonló félkemény sajt)
18 szelet Marha carpaccio
10 cl Szójaszósz
6 kan. Méz
10 cl Teriyaki szósz
Fanyárs
Előkészítés
Lépés 1 /5
Távolítsa el a sajt héját, és vágja 1,5 cm-es kockákra. A sajtdarabokat 12 nyársra fűzze fel, és rakja körbe a carpaccióval. Keverje össze a szóját a mézzel, és hagyja a kebabokat a keverékben pácolódni 1 órán át a hűtőszekrényben.
Lépés 2 /5
Helyezze a nyársakat a készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /5
A sütési idő felénél fordítsa meg a nyársakat.
Lépés 4 /5
Közben a teriyaki szószt óvatosan melegítse fel egy kis serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben.
Lépés 5 /5
Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és vegye ki a nyársakat a készülékből. Kenje meg őket a teriyaki szósszal. Jó étvágyat!