Margherita pizza
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
10 g Liszt
1 pizza Pizzatészta
80 g Paradicsomszósz
80 g Mozzarella
1 kan. Olívaolaj
Só és bors
Bazsalikomlevél
Előkészítés
Lépés 1 /5
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /5
A paradicsomszószt egyenletesen oszlassa el a tésztán úgy, hogy egy kis peremet hagyjon. Rendezze el a mozzarella szeleteket a paradicsomszósz tetején. Ízesítse egy kis sóval és borssal, és locsolja meg olívaolajjal.
Lépés 3 /5
Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /5
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 5 /5
Ha megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és óvatosan vegye ki a pizzát. Díszítse a pizzát friss bazsalikomlevelekkel, és azonnal fogyassza el!