Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Müzlivel töltött alma

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 45 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 50 g Zabpehely

  • 50 g Mazsola

  • 40 g Barna cukor

  • 50 g Tört mogyoró

  • 1 kan. Fahéj

  • 50 g Olvasztott vaj

  • 6 Közepes méretű almák (1 kg)

Előkészítés

Lépés 1 /6

Keverje össze a zabot, a mazsolát, a barna cukrot, a diót és a fahéjat egy tálban. Adja hozzá az olvasztott vajat és keverje, amíg a hozzávalók el nem keverednek. Tegye félre.

  • 50g Zabpehely
  • 50g Mazsola
  • 40g Barna cukor
  • 50g Tört mogyoró
  • 1kan. Fahéj
  • 50g Olvasztott vaj

Lépés 2 /6

Egy késsel vágjon le az alma tetejéről egy 2 cm vastag szeletet, ezt tegye félre. Egy dinnyegolyózó vagy kiskanál segítségével vájja ki az alma magházát, hogy beletölthesse a tölteléket. Töltse meg az almákat a zabos keverékkel. Tegye vissza az alma tetejére a levágott szeletet.

  • 6 Közepes méretű almák (1 kg)

Lépés 3 /6

Tegye azt almákat a tepsire. Tegye a tepsit a sütő legalacsonyabb pozíciójába.

Lépés 4 /6

Kapcsolja be a készüléket. Indítsa el a BAKE programot 200°C-on, és állítsa be a sütési időt 30 percre. Nyomja meg a START gombot.

Lépés 5 /6

Szúrjon kést az egyik almába, hogy ellenőrizze, hogy megsültek-e. Ha szükséges, folytassa a sütést. A sütési idő az alma méretétől és minőségétől függően változhat, és attól függően, hogy puhábban vagy kevésbé puhán szereti-e az almát.

Lépés 6 /6

Az almákat melegen tálalja.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
25 perc

Almás-cheddaros töltött kolbász

Értékelés 5 csillag (átlag)

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Almás-cheddaros töltött kolbász
Tefal
Tefal
4 óra 10 perc

Dehidratált alma

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Dehidratált alma