Lazacragu
- Teljes idő 18 perc
- 15 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Lazacfilé, nagyjából 30 g-os darabokban
100 g Csiperkegomba, vékonyra szeletelve
0.5 db Hagyma, finomra aprítva
100 g Répa, apróra vágva
50 g Főtt kagyló
1 csok. Bouquet garni
0.5 szál /sz. Rozmaring
100 ml Tejszín, 30% zsír
100 ml Halalaplé
1 kan. Petrezselyem, aprítva
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Aprítsa fel a gombát.
Lépés 3 /6
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 4 /6
Tegye az alapanyagokat az edénybe. Sózza, borsozza. Fedje le.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 3 perc
Lépés 6 /6
Szedje ki a rozmaringot és a bouquet garnit. Tálalja petrezselyemmel és basmati rizzsel.