Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Lazacragu

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 18 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    3 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 300 g Lazacfilé, nagyjából 30 g-os darabokban

  • 100 g Csiperkegomba, vékonyra szeletelve

  • 0.5 db Hagyma, finomra aprítva

  • 100 g Répa, apróra vágva

  • 50 g Főtt kagyló

  • 1 csok. Bouquet garni

  • 0.5 szál /sz. Rozmaring

  • 100 ml Tejszín, 30% zsír

  • 100 ml Halalaplé

  • 1 kan. Petrezselyem, aprítva

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 300g Lazacfilé, nagyjából 30 g-os darabokban
  • 100g Csiperkegomba, vékonyra szeletelve
  • 0.5db Hagyma, finomra aprítva
  • 100g Répa, apróra vágva
  • 50g Főtt kagyló
  • 1csok. Bouquet garni
  • 0.5szál /sz. Rozmaring
  • 100ml Tejszín, 30% zsír
  • 100ml Halalaplé
  • 1kan. Petrezselyem, aprítva

Lépés 2 /6

Aprítsa fel a gombát.

  • 100g Csiperkegomba, vékonyra szeletelve

Lépés 3 /6

Aprítsa finomra a hagymát.

  • 0.5db Hagyma, finomra aprítva

Lépés 4 /6

Tegye az alapanyagokat az edénybe. Sózza, borsozza. Fedje le.

  • 300g Lazacfilé, nagyjából 30 g-os darabokban
  • 100g Csiperkegomba, vékonyra szeletelve
  • 0.5db Hagyma, finomra aprítva
  • 100g Répa, apróra vágva
  • 50g Főtt kagyló
  • 1csok. Bouquet garni
  • 0.5szál /sz. Rozmaring
  • 100ml Tejszín, 30% zsír
  • 100ml Halalaplé

Lépés 5 /6

Főzési idő: 3 perc

Lépés 6 /6

Szedje ki a rozmaringot és a bouquet garnit. Tálalja petrezselyemmel és basmati rizzsel.

  • 1kan. Petrezselyem, aprítva