Lazac parmentier
- Teljes idő 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
750 g Lazacfilé
1.5 kg Burgonya
6 darab Salotta hagyma
3 kan. Kapor
120 g Vaj
250 ml Víz
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Tegye a salottahagymát, vajat, kaprot, burgonyát, vizet, sót és borsot az edénybe. Tegye a lazacot a pároló kosárba, a kosarat pedig az edénybe. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 3 /4
Nagynyomású főzés.
Lépés 4 /4
Vágja fel a lazacot a tálon. Készítsen pürét az edény tartalmából. Öntse rá a lazacra.