Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Lasagne leves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 25 perc
  • Előkészítés
    2 perc
  • Főzés
    23 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 2 db Hagyma

  • 2 szegf. Fokhagyma

  • Olaj

  • 500 g Darált hús (marhahús vagy keverék)

  • 200 ml Főzőtejszín

  • 140 g Paradicsompüré

  • 800 ml Zúzott paradicsom

  • 800 ml Alaplé

  • 8 szel. Szelet lasagne

  • 100 g Parmezán

  • Bors

  • Oregánó

  • Szerecsendió

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /7

A hagymát kockázza fel, a fokhagymát hámozza meg.

  • 2db Hagyma
  • 2szegf. Fokhagyma

Lépés 3 /7

A hagymát az olajban pirítsa aranybarnára, adja hozzá a fokhagymát és párolja meg.

  • 2db Hagyma
  • 2szegf. Fokhagyma

Lépés 4 /7

Adja hozzá a húst a fazékhoz, nyomkodja szét fakanállal, és időnként megkeverve párolja meg.

  • 500g Darált hús (marhahús vagy keverék)

Lépés 5 /7

A húst sózza, ízlés szerint borsozza, adjon hozzá egy evőkanál oregánót és egy teáskanál szerecsendiót. Keverje meg és süsse rövid ideig.

  • Bors
  • Oregánó
  • Szerecsendió

Lépés 6 /7

Tegye a paradicsompürét a lábasba, keverje össze, öntse hozzá a zúzott paradicsomot és a vizet. Rövid ideig forralja.

  • 140g Paradicsompüré
  • 800ml Zúzott paradicsom
  • 800ml Alaplé

Lépés 7 /7

Adja hozzá a nagyobb darabokra tört tésztát és a tejszínt, és főzze tovább időnként megkeverve, amíg a tészta megpuhul.

  • 200ml Főzőtejszín
  • 8szel. Szelet lasagne