Kecskesajtos pannacotta
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
400 ml Kecsketej (vagy tehéntej)
150 ml Tejszín
150 g Friss kecskesajt
3 Hideg vízbe áztatott lapzselatin
1 Granny Smith alma, megmosva és felkockázva
3 kan. Kiváló minőségű olivaolaj
1.5 1,5 citrom leve és egy kis héja apróra vágva
6 kan. Fokhagymás krutonok
Tengeri só, frissen őrölt bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze az almát, az olajat, a sót, a borsot, a citromot, és a kenyérdarabkákat. Mixelje össze a kecsketejet és a sajtot.
Lépés 3 /5
Melegítse fel a tejfölt, és a tejes sajtkeverék felét. Olvassza bele a zselatint.
Lépés 4 /5
Adja hozzá a maradék tejes sajtkeveréket. Ossza szét kicsi edényekbe. Hagyja hűlni 12 órán keresztül.
Lépés 5 /5
Tálalja a pannacottát almával díszítve.