Kebab pizza
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 pizza Pizzatészta
10 g Liszt
80 g Paradicsomszósz
200 g Kebabhús (bárány vagy csirke)
1 Hagyma
1 Zöldpaprika
100 g Mozzarella sajt
50 g Feta sajt
1 kan. Oregánó
2 kan. Olívaolaj
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /6
A paradicsomszószt oszlassa el a tésztán úgy, hogy egy kis peremet hagyj a szélén. Rendezze el a kebabhúst a mártáson, majd adja hozzá a hagymát és az apróra vágott paprikát. Szórja meg mozzarellával, fetával és oregánóval. Enyhén locsolja meg olívaolajjal, és ha szükséges, sóval és borssal ízesítse.
Lépés 3 /6
Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 5 /6
Amikor megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és óvatosan vegye ki a pizzát.
Lépés 6 /6
Hagyja a pizzát néhány percig pihenni, mielőtt felvágja és tálalja.