Karaj hagymakarikákkal
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
8 Sertéskaraj
110 g Barna cukor
1 kan. Fűszerpaprika
0.5 kan. Fokhagymapor
0.5 kan. Hagymapor
0.5 kan. Mustármag
Só, bors
2 Hagymák
130 g Liszt
1 kan. Fűszerpaprika
2 Tojás
25 cl Író
1 kan. Liszt
240 g Zsemlemorzsa
6 cl Olívaolaj
280 g Barbecue-szósz
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Konyhai papírtörlővel itassa fel az oldalasokról a nedvességet. Egy kis tálban keverje össze a barna cukrot, a fűszerpaprikát, a fokhagymaport és a mustármagokat. Ízesítse sóval és borssal. Kenje be az oldalasokata keverékkel.
Lépés 2 /8
Hámozza meg és szeletelje fel a hagymát. Egy lapos tálban keverje össze a lisztet és a fűszerpaprikát. Adjon hozzá egy csipetnyi sót. Egy másik lapos tálban keverje össze a tojásokat és az írót. Adja hozzá a lisztet és alaposan keverje össze. Egy másik lapos tálba tegye bele a zsemlemorzsát és az olívaolajat. Jól keverje össze. Mártsa a hagymakarikákat a lisztes-tojásos keverékbe, majd a zsemlemorzsába.
Lépés 3 /8
Kapcsolja be az 1-es kosarat. Tegye a karajokat a tányérra.
Lépés 4 /8
Kapcsolja be a 2-es tálat. Tegye a hagymakarikákat a tányérra.
Lépés 5 /8
Nyomja meg a SZINKRON gombot, hogy a két kosár egyszerre fejezze be a sütést. A START gomb megnyomásával kezdje meg mindkét kosárban a sütést.
Lépés 6 /8
A sütési idő felénél kenje be az oldalast a BBQ-szósszal. Csukja le a kosarat és a sütés automatikusan folytatódni fog. Amikor a hagymakarikák sütési idejének felénél a készülék csipogni és az ikon villogni kezd, rázza meg a kosarat, hogy a tartalma jól összekeveredjen.
Lépés 7 /8
Ellenőrizze, hogy a hagymakarikák megsültek-e, szükség esetén süsse őket még pár percig.
Lépés 8 /8
Tálalja az oldalasokat a hagymakarikákkal és egy kis ketchuppal.