Jakitori lazac
- Teljes idő 50 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
lazac
teriyaki szósz
szezámmag
bambusznyársak
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kockázza fel a lazacot és keverje össze a jakitori szósszal egy tálban. Hagyja pihenni 30 percig.
Lépés 2 /5
Ezután húzza fel a lazacot a nyársakra.
Lépés 3 /5
Válassza ki a Halak programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, tegye rá a lazacnyársakat, majd csukja le a grillt.
Lépés 4 /5
Hagyja sülni, amíg a jelzőfény narancssárgára nem vált vagy a kijelzőn meg nem jelenik a „közepesen átsült” felirat.
Lépés 5 /5
Ha megsült, szórja meg a lazacnyársakat szezámmaggal.