Jakitori csirke
- Teljes idő 50 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 csirkemell
4 kan. teriyaki szósz
1 cm gyömbér
1 szegf. fokhagyma
8 bambusznyársak
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kockázza fel a csirkét.
Lépés 2 /5
Vágja apróra a gyömbért és a fokhagymát, keverje össze a csirkekockákkal és a jakitori szósszal és hagyja állni 40 percig.
Lépés 3 /5
Húzza fel a csirkét a nyársakra.
Lépés 4 /5
Válassza ki a Baromfi / Csirke programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a tőkehalfilét a grillsütőre, majd csukja le a fedőt.
Lépés 5 /5
Hagyja sülni, amíg a jelzőfény narancssárgára nem vált vagy a kijelzőn meg nem jelenik a „közepesen átsült” felirat.