*Mijoté de veau à l’italienne
- Teljes idő 11 óra 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 11 óra 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g *Sautéed veal
2 kan. *Olive oil
1 *Onion
2 *Garlic
1 kocka *Carrot
1 szál /sz. *Celery
50 g *Tomato purée
8 szál. *Thyme
2 *Bay leaf
15 cl *White wine
2 kan. *Cornflour
21 cl *Water
100 g *Peas
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /9
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /9
*Cut the carrots and celery into very small cubes.
Lépés 3 /9
*Fry the chunks of veal in half of the oil for 5 minutes. Set to the side.
Lépés 4 /9
*Pour the rest of the oil into the bowl.
Lépés 5 /9
*Add the onion, garlic, carrot and celery. Season with salt and pepper. Fry for 5 minutes. Add the tomato purée, thyme and bay leaf.
Lépés 6 /9
*Add the wine and cornflour slurry (cornflour mixed with water).
Lépés 7 /9
*Put the veal back in then bring to a boil for 5 minutes, stirring the whole time. Add the peas.
Lépés 8 /9
*Low temperature cooking low.
Lépés 9 /9
*Serve hot.