Halkrokett
- Teljes idő 35 perc
- 30 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Fehér hal, finomra aprítva (vagy összeturmixolva)
20 g Zsemlemorzsa
20 g Vaj
0.5 db Citromlé
1 kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva
Só
Sütőpapír karika a pároló kosár kibéleléséhez
Előkészítés
Lépés 1 /11
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /11
Aprítsa finomra a petrezselymet.
Lépés 3 /11
Keverje össze a leturmixolt halat a petrezselyemmel.Fűszerezze. Készítsen fejenként két krokettet. Forgassa zsemlemorzsába.
Lépés 4 /11
Olvassza fel a vajat. Két adagban pirítsa meg a halkroketteket. Tegye félre. Öntse a citromlevet az edénybe.
Lépés 5 /11
Locsolja meg a kroketteket a citromos szósszal. Rendezze el a kibélelt pároló kosárban. Tegye a kosarat 200 ml vízzel az edénybe.
Lépés 6 /11
Főzési idő: 5 perc
Lépés 7 /11
Helyezze tányérra a kroketteket. Locsolja meg a szósszal. Tálalja.
Lépés 8 /11
Lépés 9 /11
Lépés 10 /11
Lépés 11 /11