Grillezett spárga
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
2 csomó Spárga
4 kan. Olívaolaj
1 kan. Fokhagymapor
60 g Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Mossa meg a spárgát és vágja le a szárak végét. Egy nagy tálban keverje össze a spárgát olívaolajjal, fokhagymával és parmezánnal. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 2 /6
Kapcsolja be a készüléket. Kapcsolja be az 1-es kosarat. Válassza ki a ZÖLDSÉG programot 200°C-on 20 percre. Tegye a spárgát az 1-es kosárban lévő rácsra. Kapcsolja be a 2-es kosarat. Válassza ki a ZÖLDSÉG programot 200°C-on 24 percre. Tegye a spárgát a 2-es kosárban lévő rácsra.
Lépés 3 /6
Nyomja meg a SZINKRON gombot. A START gomb megnyomásával kezdje meg mindkét kosárban a sütést.
Lépés 4 /6
A sütési idő felénél keverje meg a spárgát.
Lépés 5 /6
Ellenőrizze, hogy a spárga jól átsült-e, szükség esetén süsse még pár percig.
Lépés 6 /6
Tálalja tőkehalas morzsapitével és egy citromgerezddel.