Csorbaleves
- Teljes idő 18 perc
- 5 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1 Hagyma
200 g Bárányhús
2 Fokhagyma
1 szál /sz. Zellerszár
2 Répa
2 kan. Fűszerek (kurkuma, paprika, ras el hanout, gyömbér)
4 kan. Paradicsompüré
1.2 l Víz
80 g Orzo (vagy tészta)
200 g Csicseriborsó
2 kan. Olivaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vágja apróra a fokhagymát.
Lépés 3 /8
Öntsön olívaolajat az edénybe.
Lépés 4 /8
Pirítsa meg a hagymát. Adja hozzá a húst, a fokhagymát, a fűszereket, a sárgarépát és a zellert. Süsse 1 percig.
Lépés 5 /8
Adja hozzá a paradicsompürét, és öntse fel vízzel. Adja hozzá a tésztát.
Lépés 6 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /8
Adja hozzá a csicseriborsót, és kezdje el főzni „Sütés” módban 2 percig.
Lépés 8 /8
Tálalja melegen.