Chocolate crème brûlée
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
60 g Főzőcsokoládé, 50% kakaó
140 ml Zsírszegény főzőtejszín
120 ml Tej
4 Tojássárgája
20 g Cukor
6 kan. Barna cukor
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Egy tálban keverje össze a cukrot és a tojássárgáját. Olvassza fel a csokoládét (serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben), majd adja hozzá a tejszínt és a tejet.
Lépés 3 /6
Keverje össze a két keveréket. Öntse a készítményt az üvegekbe, és zárja le.
Lépés 4 /6
Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegeket a tálba.
Lépés 5 /6
Főzze kuktában, nyomás alatt.
Lépés 6 /6
Hűtse 12 órán át. Szórja meg demera cukorral, és zsebsárkánnyal karamellizálja.