Csirkenyárs (satay)
- Teljes idő 14 perc
- 8 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Csirkemell, vékonyra szeletelve
1 kan. Aprított gyömbér
100 ml Szójaszósz
2 kan. Méz
180 ml Kókusztej
70 g Mogyoróvaj
1 kan. Curry paszta
0.5 kan. Kömény
460 ml Víz
240 g Basmati rizs
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse a kókusztejet és a szójaszószt az edénybe.
Lépés 3 /6
Adja hozzá a csirkefalatokat, fűszereket és a gyömbért. Keverje meg, adja hozzá a mézet, a mogyoróvajat, majd vegye le a tűzről.
Lépés 4 /6
Tegye a rizst a lábasba, öntsön rá vizet. Sózza meg.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 6 perc
Lépés 6 /6
Keverje a csirkét a rizshez, hogy egy hőmérsékletűek legyenek. Tálalja.