Carbonnade
- Teljes idő 40 perc
- 5 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
900 g Marha
4.5 db Hagyma
150 g Bacon szalonna
6 kan. Földimogyoró-olaj
750 ml Barna sör
1.5 kan. Barna cukor
Só, bors
2 db Babérlevél
3 csip. Kakukkfű
20 g pirított gyömbéres kenyér
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Vágja a hagymát apróra.
Lépés 3 /7
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg a marhacomb minden oldalát. Vegye ki őket. Pirítsa meg a hagymát. Adja hozzá a szalonnát és pirítsa meg.
Lépés 5 /7
Tegye vissza az edénybe a marhahúst, adja hozzá a sört, a barnacukrot, a kakukkfüvet és a babérlevelet. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 6 /7
Nagynyomású főzés.
Lépés 7 /7
Adja hozzá a pirított gyömbéres kenyeret és vágja kockára. Tálalja.