Cappuccino cream
- Teljes idő 28 perc
- 20 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Piskóta
20 ml Erős eszpresszó
0.33 kan. Kávékivonat
90 ml Zsírszegény főzőtejszín
30 ml Tej
1 Tojásfehérje
25 g Cukor
3 kan. Tejszínhab
0.5 kan. Kakaó
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Tegye a piskótákat az üvegekbe, és áztassa be erős kávéval. Keverje össze a cukrot, a tojásfehérjét, a tejet, a tejszínt és a kávékivonatot.
Lépés 3 /5
Öntse a készítményt az üvegekbe, és zárja le. Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.
Lépés 4 /5
Főzze kuktában, nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Tálalás előtt legalább 4 órán át hűtse, tejszínhabbal és kakaóval díszítse.