Burrito
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db
450 g sertéskaraj steak
1 db lilahagyma
0.5 db zöld kaliforniai paprika
0.5 sárga kaliforniai paprika
100 g sajt
0.5 csész. rizs
1.75 csész. csirkealaplé
1 kan. jalapeño
0.5 vöröshagyma
1 kan. korianderlevél
2 paradicsom
2 kan. lime-lé
só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
A rizst főzze meg csirkealaplében. Keverje össze a Pico de Gallo hozzávalóit egy tálban, majd tegye félre.
Lépés 2 /5
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a megfelelő programot, majd nyomja meg az OK gombot. Majd kezdje el a receptet: Kapcsolja be a grillsütőt és ízesítse a steaket sóval és borssal. Ízlés szerint grillezze a steaket, majd vágja fel csíkokra.
Lépés 3 /5
Válassza ki a Kézi üzemmódot, állítsa az eszközt narancssárga sütőfokozatra (210°C), majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, adja hozzá a felszeletelt hagymát és kaliforniai paprikát, majd grillezze őket 5 percig.
Lépés 4 /5
Készítse el a burritókat: Tegyen egy kis reszelt sajtot, grillezett steaket, grillezett zöldséget, egy kanál Pico de Gallót és egy kanál rizst mindegyik tortillára. Nedvesítse be, hajtsa be, majd tekerje fel a tortillákat.
Lépés 5 /5
Ezután grillezze a burritókat ízlés szerint.