Burgonyaleves
- Teljes idő 23 perc
- 15 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 db Babérlevél
75 g Sárgarépa
50 g Zeller szár
1 csip. Majoranna
3 db Fokhagyma
0.5 kan. Kömény
180 g Burgonya
40 g Zsír
10 g Szárított gomba
400 l Víz
1 db Hagyma
50 g Petrezselyemgyökér
1 csip. Só, fekete bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítsük elő a hozzávalókat: vágjuk fel a hagymát karikákra, a többi zöldséget pedig kockákra. A fokhagymát összezúzzuk és, a majoránnával, sóval, és borssal keverjük el.
Lépés 2 /5
Olvasszuk fel a zsiradékot. Adjuk hozzá a zöldségeket, a köményt és a babérlevelet.
Lépés 3 /5
Pirítsuk aranybarnára. Adjuk hozzá a burgonyát, a gombát, a sós páclét és a vizet.
Lépés 4 /5
Főzzük 8 percig.
Lépés 5 /5
Fűszerezzük a reszelt fokhagymás keverékkel. Kenyérrel tálaljuk.