Breton szilvás sütemény
- Teljes idő 26 perc
- 15 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
2 Tojás
50 g Cukor
30 g Liszt
20 g Vaj
180 ml Tej
80 g Aszalt szilva
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Vágja a szilvákat kockára és ossza szét a poharakban. Keverje össze a többi hozzávalót. Öntse a keveréket a tetejére.
Lépés 3 /5
Tegyen fedőt a poharakra. Tegye a poharakat az edénybe.
Lépés 4 /5
Nagynyomású főzés.
Lépés 5 /5
Tálalás előtt legalább 2 órán át hagyja lehűlni.